Biljart vereniging NHD nieuws

deze week mogen we weer gewoon biljarten en de bar is open als er iemand van het bestuur aanwezig is , en tot 22:00.
alleen zelfbediening, wel je naam noteren en met gepast geld betalen S.V.P.
Je kan met de normale sleutel openen en de laatste man of vrouw moet ook weer afsluiten en alle lichten uitdoen

Vrijdag-avond 18 juni starten we weer met de competitie van 3-banden dus als je kan, kom ook en liefst op tijd dan wordt je ook ingedeeld.

Protocol verantwoord biljarten van de KNBB datum 5 juni 2021

Heb je reeds alle covid-19 vaccinaties gehad neem het bewijs dan even mee en zet het op het registratie formulier, zodat we weten wie redelijk beschermd is en wie niet

Nieuwsbrief NHD Mei 2021

Beste biljartliefhebbers,

Hoe lang nog voordat wij onze geliefde hobby weer kunnen oppakken? Ons geduld is danig op de proef gesteld maar er gloort hoop!  Na de laatste persconferentie van vorige week maandag 10 mei, waarin versoepelingen werden aangekondigd ingaande per 19 mei, is het nu toch eindelijk zover: binnensporten zijn weer toegestaan!

Voor NHD betekent dit dat er weer gebiljart mag worden. Er gelden in het clubgebouw nog wel beperkingen:

  • Bij binnenkomst de checklist invullen!
  • Denk om de hygiëne, was regelmatig je handen,
  • Na het biljarten de keu, biljart, stoelen en tafels even ontsmetten,
  • Niet meer dan 20 personen in het clubgebouw,
  • Houd afstand, ook tijdens het biljarten!
  • Bar blijft voorlopig gesloten, eigen consumpties meenemen is toegestaan,
  • Blijf na het biljarten niet “plakken” in het clubgebouw maar verlaat het pand.

We begrijpen natuurlijk dat iedereen staat te popelen om te biljarten maar we vragen jullie om zoveel mogelijk op je “eigen” clubavond of middag te biljarten. Speel je bijvoorbeeld alleen op maandagavond kom dan ook op die avond en niet op andere momenten. Alleen op deze manier wordt het niet te druk in het clubgebouw!

Een laatste inspectie van ons clubgebouw heeft ons laten zien dat alles nog piekfijn in orde is en dat de biljarts klaar zijn voor gebruik.

Overleden oud lid:

De meesten van jullie zullen het wel weten, begin dit jaar is ons oud lid Gerbrand Balk overleden. Gerbrand en zijn vrouw Thea zijn jarenlang actief geweest als vrijwilliger voor de vereniging. De vereniging wenst Thea en de familieleden veel sterkte.

Secretariaat verhuisd:

De, dankzij het coronavirus, gedwongen rustpauze kwam mij persoonlijk zeer goed uit. Bijna 30 jaar hebben we met veel plezier in Medemblik gewoond echter moest er zoveel onderhoud aan de woning gedaan worden dat we besloten hebben om het huis te verkopen en een nieuw stekkie te zoeken. Na de verhuizing naar een tijdelijke woonruimte hebben we een mooi appartement gevonden op de Blauwe Berg te Hoorn. Daar wonen we inmiddels 2 maanden tot volle tevredenheid.

per woensdag 19 mei misschien meer mogelijk


nieuwsbrief 26 april 2021

KNBBdistrict West-Friesland